Chanel presents women only

Uncategorized

Modehuis Chanel nodigt topmodellen uit om de nieuwe Chanel film te bekijken. Deze short film is net als de meeste films van grote modehuizen een kunstwerk op zich.

Zo zijn naast Karl Lagerfeld en Chanel hun films de short fims van Miu Miu, vooral die door Inez & Vinoodh zijn gemaakt zijn bijna net zo mooi als de kleding die erin wordt vertoont. Je blijft je afvragen waar het om draait, terwijl je dit doet blijft het filmpje je verrassen op alle manieren. De muziek past zo goed als altijd perfect bij het beeld, de overgangen zijn prachtig. De boodschap die wordt overgebracht is vaak niet helemaal duidelijk, maar dit maakt de films zo mysterieus, en mede daarom blijven de filmpjes fascineren.

Deze shortfilm van Chanel is weer een zo’n kunstwerkje, iets heel moois. Watch & enjoy! Oh, onder de uitgenodigde modellen is ook Cara Delevingne en Lindsey Wixson te vinden.

Advertenties

Al skatend door Le Marais

Uncategorized

Een van Parijs haar mooiste arrondissementen, Le Marais, maar dan door de ogen van een skater. Filmmaker Thomas guerrin volgde de skater door Le Marais, waardoor je op originele wijze ‘wegwijs’ wordt gemaakt door de prachtige brede straten met grootse gebouwen als place des vosges.
Maar ook door de aller smalste straatjes van Parijs, langs een groepje dat Tai Chi oefeningen doet in een parkje.

Ja, deze shortfilm laat op een leuke, originele manier zien waarom Parijs zo betoverend is en waarom iedereen eens een bezoekje zou moeten wagen aan de stad van de liefde. Om bijvoorbeeld heerlijk te slenteren door de prachtige, eeuwenoude wijk Le marais, of waarom ook niet gewoon met je skateboard?